Αναγνώστες

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

                         Μία ακόμη υπέροχη μέρα!

      Δεν είναι? :D Εδώ & μερικές μέρες,ακόμα και εξαιτίας των πιο ασήμαντων λόγων είμαι μες στην τρελή χαρά!Κι επειδή λένε ότι όταν μοιράζεσαι τη χαρά γίνεται διπλή,ενώ η λύπη μισή,είπα έστω και μέσω ενός κειμένου να προσπαθήσω να σας φτιάξω λίγο τη διάθεση!
      Παλαιότερα κανείς δεν θα με χαρακτήριζε αισιόδοξη,το αντίθετο θα έλεγα..!Είχα όμως τη δυνατό- τητα να φτιάξω τη διάθεση των άλλων,ακόμα κι αν χρειαζόταν να γίνω καραγκιόζης! :P Κάποιες 'αποτυχίες' με έκαναν να απογοητεύομαι πιο εύκολα...Φέτος όμως αναθεώρησα & σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε κάποια πράγματα να μας πτοούν,ενώ υπάρχουν τα 10πλάσια+ γύρω μας που να μας αποδεικνύουν πόσο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή μας και ό,τι περιλαμβάνει αυτή!Ακόμα & για τα στραβά της!
     Η ζωή είναι μικρή & ενώ κάποιες στιγμές λέμε πως είναι ατελείωτη,λίγο αργότερα αναρωτιώμαστε   πότε πέρασε!Γι' αυτό μην αφήνεται κάποιες καταστάσεις ή κάποιους ανθρώπους να σας κάνουν μίζερους!Ακόμα και ι πιο δύσκολες καταστάσεις,όπως ένας θάνατος(μακρυά από μας :P) λογικό είναι να μας στενοχωρήσουν,αλλά πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί απ' αυτές!
   
    Μ' αρέσει που θα σας έφτιαχνα και τη διάθεση!Απ' αλλού ξεκίνησα,άλλα ήθελα να πω & άλλα είπα!:P 

    Για να μην σας κουράζω άλλο,σας συμβουλεύω να βγείτε μια βόλτα με τους φίλους σας & να περάσετε φανταστρουμφικά!Αν πάλι δεν αντέχετε την τόση ζέστη ή δεν μπορείτε να βγείτε έξω,βάλτε την αγαπημένη σας(χαρούμενη) μουσική,διαβάστε ένα βιβλίο,ζωγραφίστε,δημιουργείστε ή κάντε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους!
 Προσωπικά,θα συνεχίσω να απολαμβάνω τη μουσική που παίζει ένας άγνωστος γείτονας  μου & να χαμογελάω!Γιατί το γέλιο δίνει ζωή & το χαμόγελο χαρά! :D  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου