Αναγνώστες

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

In the mix!:D (ταινία,βιβλίο,βλακειούλες) Part 1


                                              Γεια σας νυχτερινές λατρείες!:D
                                Τι κάνετε αυτό το(επιτέλους) δροσερό βράδυ?
                                       
        Εγώ άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις στο λαιμό & τρέμω μην αρρωστήσω..!Απλά επειδή μου την δίνει απίστευτα η βουλωμένη  μύτη & ο πονεμένος λαιμός & δεν θα έλεγα ότι είμαι λάτρης του τσαγιού...Αφήστε που φέτος αρρώστησα τόσες πολλές φορές,που έχασα το μέτρημα(& όχι τίποτα,αλλά είχα συνηθήσει στις 2 φορές ανά σχολική χρονιά :P )!

       Είπα να σας προτείνω κάτι όσους μείνατε σήμερα μέσα & δεν έχετε τι να κάνετε,όπως το να δείτε το "Dark Shadows",μία ταινία του Tim Barton,όπου πρωταγωνιστεί ο Johnny Depp!Το βρίσκω έναν εξαίρετο ηθοποιό & ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ η ταινία,την οποία (όπως & πολλεεές άλλες+σειρές)μπορείτε να βρείτε στο online filmer.

        Θα σας την περιέγραφα,αλλά εκτός του ότι δεν περιγράφω & πολύ καλά,πιστεύω ότι είναι καλύτερο να την δείτε!Και humor έχει & απ' όλα!:D
         Δεν είναι από τις κλασικές ταινίες με βρικόλακες!
  
              
      Τι άλλο?Α ναι!Κατά καιρούς δανείζομαι βιβλία από τη βιβλιοθήκη(από μικρή & οφείλω να ομολογήσω πως έχουν γίνει αρκετά καλύτερες με τα χρόνια).Αν & έχουμε πολλααά βιβλία στο σπίτι,δεν τα επιλέγω πάρα πολύ συχνά(δικές μου ανοησίες :P)!
      Πριν 2 χρόνια περίπου είχα ξαναδανειστεί το συγκεκριμένο βιβλίο & μου άρεσε πολύ η αίσθηση του χιούμορ του,αλλά έκτοτε δεν μπορούσα να το βρω(δεν θυμόμουν τίτλο & τα σχετικά)& όλως τυχαίως το βρήκα πριν λίγες μέρες!

      Αν & ο τίτλος είναι απερίγραπτος,μην σας παραπέμψει πουθενά..!Το βιβλίο αυτό είναι "Η εξολόθρευση της Μπάρμπι" (εδώ είναι το σημείο που όλοι σας με περνάτε για ανώμαλη)της Ελένης Δαφνίδη.

          Για να καταλάβετε λίγο την υπόθεση,αρχικά θα σας εξηγήσω λίγο τους κύριους χαρακτήρες..!

   Θένια: μία παχουλούλα φοιτήτρια της νομικής,η οποία βρήκε τον έρωτα της ζωής της(εκτός του φαγητού),τόσο ξαφνικά όσο τον έχασε & τον (Άρης) ξαναβρήκε.

   Ρέα: κολλητή της Θένιας με αναλογίες μοντέλου,επίσης φοιτήτρια της νομικής,η οποία ερωτεύεται τον Γιάννη.

   Γιάννης: ο ανθρώπινος Μίκι Μάους με ακμή. Γνώρισε την Θένια & του άρεσε,παρόλες τις αστείες σκηνές με πρωταγωνίστρια τη Θένια που εκτιλίσσονται μπροστά του.Είναι ταυτόχρονα συγκάτοικος του Άρη(άλλα θα το μάθει αργότερα η Θένια).

   Άρης: ο πανέμορφος έρωτας της Θένιας,ο οποίος δεν έχει ιδέα & ούτε πρόκειται ποτέ να το μάθει(μην ξενερώνετε,κρύβεται ένας πολύ μπερδεμένος,αλλά αστεία εμφανιζόμενος λόγος από πίσω).

   Ηρώ: δίδυμη αδερφή της Ρέας,που παρέμεινε για πάντα παιδί.Παίζει καταλυτικό ρόλο για να εξελιχθούν κάποια από τα πιο αστεία επεισόδια του βιβλίου.

   Σπύρος: ένας φίλος του Γιάννη & του Άρη.

   Τόλης: αυτός που έχει το κυλικείο της σχολή.

   Αθανασία: η "Ευθανασία" κατά τη Θένια.Η κοπέλα του Νεκτάριου.

   Νεκτάριος: Αδερφός του Άρη.

* οι 2 τελευταίοι δεν παίζουν ιδιαίτερο λόγο,αλλά είπα να τους αναφέρω...Μην σας ξεγελά η μικρή περιγραφή που έδωσα στο Σπύρο & στον Τόλη..!Αμ & στην αρχή δεν φαίνεται να παίζουν ιδιαίτερο λόγο,στο τέλος κάτι παίζεται!;)  

   Είναι ένα πολύ ευχάριστο & χιουμοριστικό βιβλίο,με το οποίο περνά πολύ όμορφα ο χρόνος(σε κάποια σημεία πάτησα λίγο τα γέλια)!:D 

                Εσείς ποια ταινία είδατε τελευταία & ποιο βιβλίο διαβάσατε?:D

                                         Κάπου εδώ σας καληνυχτίζω!:D
                           Να έχετε ένα υπέροχο & φανταστικό βράδυ!:D 

      

2 σχόλια: