Αναγνώστες

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Προς ναυτιλομένους μαθητές Γ' λυκείου!:P

            
                                                    Καλησπέρα!Τι κάνετε?:D

               Αρχικά να δηλώσω πως απλά θέλω να δώσω κάποιες συμβουλές,οι οποίες ίσως κάποιους τους βοηθήσουν & κάποιους απλά να τους αφήσουν αδιάφορους..!

        Θέλω να πω πως τελείωσα πέρσι,αλλά μου ακούγεται τοοόσο περίεργο!:P

            Θα ξεκινήσω πρώτα να γράψω κάποια tips που ίσως βοηθήσουν & μετά να σας εξηγήσω τι,πως & με ποιο "δικαίωμα" μπορώ να δώσω συμβουλές..!:P

       
           -Διαβάζετε!Αλλά μην πέσετε με τα μούτρα από την αρχή,γιατί κάπου στη μέση θα βαρεθείτε/κουραστείτε υπερβολικά(κάποιοι τα παράτησαν κιόλας)
            Σαφώς & ως Γ' λυκείου θα διαβάσετε & δεν θα αφήσετε κενά,απλά μην κάνετε υπερβολές!Συμβουλή μου(αν πηγαίνετε φροντιστήριο ή κάνετε ιδιαίτερα)να προσέχετε & μες στην τάξη,γιατί και επανάληψη κάνετε & κάτι παραπάνω θα προσκομίσετε!

           -Να κοιμάστε επαρκώς!

           -Να τρώτε καλά!

           -Και καμιά βόλτα δεν κάνει κακό!Αν στο μυαλό σας  έχετε ξεχωρίσει πότε είναι η ώρα για διάβασμα & είστε αφοσιωμένοι(όχι 1 ώρα πάνω από την ίδια σελίδα & ακόμα δεν ξέρετε τι γράφει :P),τότε θα σας κάνει πολύ καλό η βολτίτσα!
          -Μην αγχώνεστε υπερβολικά!(παρακάτω θα σας εξηγήσω,γιατί πάνω στο θέμα ξέρω κάτι παραπάνω)

          -Αυτό που είπα παραπάνω για τα κενά...Μην αφήνετε,γιατί άντε τα Χριστούγεννα με το ζόρι,αλλά καλύπτονται,αλλά το Πάσχα με τίποτα!

          -Μην αφήσετε κανέναν να σας τρομοκρατήσει!

          -Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε βρει ακόμη που θέλετε να περάσετε!Μπορεί να σας αρέσουν πολλά ή και τίποτα...Εγώ λίγο πριν τις πανελλήνιες αποφάσισα τι θέλω!:P

      Μην με κράξετε γι'αυτά που λέω,τα λέω με τις καλύτερες προθέσεις!:D

    
   Αυτά μου έρχονται τώρα,αλλά αν νομίζετε ότι μου ξέφυγε κάτι,πείτε το!

   Και τώρα να εξηγήσω γιατί τα λέω όλα αυτά.

 Τέλειωσα πέρσι όπως είπα και παραπάνω.Ήμουν στη θεωρητική με μαθήματα επιλογής μαθηματικά και ΑΟΘ(οποιαδήποτε απορία έχετε με  μαθήματα επιλογής κλπ ρωτήστε)

   Κάποιοι θα πούνε σιγά τα αυγά,αλλά κάπου εδώ να πω πως απεχθάνομαι την παπαγαλία,είμαι το πιο αγχώδες άτομο που γνωρίζω(με πρόσεχαν όλοι οι φίλοι μου μην πάθω καμιά κρίση άγχους-πανικού ή λιποθυμήσω πάνω στο θρανίο στις πανελλήνιες)...

  Θετική & τεχνολογική τις τσεκούρωσαν στα θέματα,εμάς ήταν πιο βατά,αλλά το τέταρτο θέμα μαθηματικών ήταν απαράδεκτο,γιατί εκτός από την εκφώνηση που  την έβλεπες & έλεγες τι είναι τούτο(σαν το Δ2 & Δ3 είχα λύσει 2-3 φορές άσκηση μες στην χρονιά & μες στο άγχος που να θυμηθείς πως λύνεται & άλλοι δεν είχαν λύσει καν,ενώ το Δ4 δεν υπήρχε περίπτωση να το λύσουμε της θεωρητικής)...Τώρα όσον αφορά τα άλλα μαθήματα: σε κάποια έβαλαν αυτά που υπολόγιζαν πως δεν θα κάναμε καλή επανάληψη(τις ημέρες πριν δώσουμε),ενώ σε άλλα ειλικρινά σταυροκοπιόμασταν!Μεθυσμένοι ήταν όταν διόρθωναν?

    *Στην ιστορία στανταράκι θα σας πουν για το ποντιακό που δεν έχει πέσει ποτέ,μόνο στον ΟΕΦΕ(το διαβάζετε κανονικά,απλά είναι το παράπονο ότι μόνο ως Σ/Λ έπεσε! :P)

 Θα σας λένε επίσης πως εκεί πέρα οι εξεταστές δεν θα σας αφήσουν ούτε να "αναπνέετε",αλλά παρότι εμείς δίναμε σε άλλο σχολείο,ήταν λίγο πιο αυστηρά από ενδοσχολικές εξετάσεις,ενώ σε κάποιους άλλους ο ένας εξεταστής είχε κοιμηθεί στην έδρα!:P

Μέσα από την καρδιά μου,χίλια bravo αν επιτύχετε τους στόχους σας!:D
Καλή επιτυχία & πολλή υπομονή σας εύχομαι ολόψυχα!

Υ.Γ.: Χτύπα ξύλο & να μην καταφέρετε τον στόχο σας,η ζωή δεν τελειώνει εδώ!Όλο και κάτι που σας αρέσει θα βρείτε!

Ελπίζω να μην σας έπρηξα,φόβισα ή οτιδήποτε!Χίλια συγγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο...

       Και να ξέρετε ότι η φετινή χρονιά,όση πίεση & να υπάρχει,ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές για όλους μας!Σας εύχομαι το ίδιο!

                                                                          Φιλιά πολλά!                                           

2 σχόλια: